Кіровоград: рибальський чемпіонат серед представників місцевих ЗМІ

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

У суботу, 8 червня, відбувся VIІ рибальський чемпіонат Кіровограда серед представників місцевих засобів масової інформації, організований з нагоди їх професійного свята – Дня журналіста.

Рибальство вдалося на славу – улови були величезними, вудлища брали не дарма. А найкраще клювало того дня у Олексія Гори («Украина-центр»), який зайняв перше місце серед чоловіків, Руслана Фошки (ОДТРК, ІІ місце) та Сергія Толмачова («Вечірня газета», ІІІ місце). Серед жінок перше місце посіла Олена Колесникович («Вечірня газета»), друге – Ірина Нетреба («Народне слово»). Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу фізичної культури і спорту міської ради. Всі учасники чемпіонату мали можливість поласувати смачними юшкою, поспівати, позасмагати, поспілкуватись між собою у неформальній обстановці. Чемпіонат відбувся за підтримки секретаря міської ради Ігоря Волкова, постійного спонсора цього заходу й давнього друга кіровоградських журналістів Юрія Литвина, за сприяння управлінь зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення й розвитку транспорту та зв’язку міської ради, відділів по роботі із засобами масової інформації та фізичної культури і спорту. Активну участь в організації журналістського свята на мальовничому ставку в Знам’янському районі взяв також орендатор водоймища Анатолій Русаков, а ще журналісти отримали подарунки від голови правління ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» Андрія Райковича. Щира подяка всім організаторам та спонсорам від учасників змагань за чудове свято.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool