Кіровоград: рейдова перевірка у розважальних закладах

Вересень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено профілактичний рейд-перевірку щодо дотримання культурно-розважальними, ігровими закладами, комп’ютерними клубами, іншими підприємствами, установами, організаціями чинного законодавства щодо порядку відвідування їх дітьми, заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

У рейді взяли участь фахівці Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей виконавчого комітету та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради, оперуповноважені кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області,.
За результатами відпрацювання території міста, зокрема таких закладів, як: «Каприз», «Оболонь», «Свіча», суші-бар «Євразія», «Пітон», «Лісова Пісня», «Фенікс», «Золоті Купола», «Діана», «Ніка», неповнолітніх, які б вживали алкогольні напої чи перебували після 22:00 у розважальних закладах не виявлено.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool