Кіровоград: рейдова перевірка на Новомиколаївці

Серпень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1376 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області провели у районі Новомиколаївки у Кіровограді рейдову перевірку дотримання громадянами правил протипожежної безпеки у побуті.

Рятувальники поспілкувались з мешканцями багатоповерхівок, зокрема з літніми людьми, самотніми, інвалідами, нагадали правила безпечного поводження з побутовим газом, електричними приладами, з вогнем. Також працівники служби порятунку звернулись до власників дачних ділянок та приватних подвір’їв з проханням обережно поводитись з вогнем під час прибирання та спалювання сміття, бур’яну, сухого листя, запропонували розглянути альтернативні варіанти – вивіз сміття або компостування листя й сухої трави. У багатьох мешканців обласного центру й досі у вжитку пічне опалення, тож працівники служби порятунку звернули увагу на питання безпеки при підготовці до опалювального сезону. Щоб кіровоградці ніколи не забували про правила протипожежної безпеки працівники служби порятунку вручили їм ще й застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool