Кіровоград: реконструкція ЦРП-3А майже завершена

Травень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

ЦРП-3А забезпечує електропостачання більшої частини житлового масиву й промислової зони одного із найбільших мікрорайонів Кіровограда – Балашівки. Тут знаходяться Кіровоградська районна лікарня, МРЕВ ДАІ, велика кількість підприємств.

Незважаючи на регулярне проведення всіх планових технічних заходів, робота центрального розподільчого пункту не у повній мірі відповідала потребам сьогодення, зокрема, постійному зростанню навантаження в мережі, тож було прийнято рішення включити об‘єкт до інвестиційної програми товариства 2013 року.

Нині реконструкція ЦРП-3А майже завершена – замінено обладнання, відремонтовано будівлю. Це насамперед підвищить надійність електропостачання мікрорайону, а також дозволить зменшити втрати електроенергії.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool