Кіровоград провів у останню путь Івана Литвинова

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1330 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 вересня, Кіровоград попрощався попрощалися з з українським воїном, Героєм АТО командиром взводу охорони військової частини польова пошта В2336 капітаном Іваном Олександровичем Литвиновим.

У жалобній церемонії, яка пройшла на Театральній площі обласного центру, взяли участь рідні, друзі героя, представники влади, бойові побратими, студенство, громадськість міста. Іван Литвинов народився 7 березня 1975 року у місті Краматорську Донецької області. Мобілізований 4 вересня 2014 року на захист Україну від ворога. Загинув смертю героя 4 жовтня 2014 року під час оборони Донецького аеропорту імені Прокоф’єва. Поховають воїна на його малій батьківщині у Харкові. У Івана Литвинова дружина та двоє дітей: п’ятнадцятирічна донька Діана та дванадцятирічний син Владислав.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool