Кіровоград: презентація відеопроекту Людмили Френчко

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

15 листопада 2013 року о 15.00 у Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться презентація відеопроекту викладача-методиста Кіровоградського музичного училища Людмили Френчко «Світ у чуттєвих образах (минуле та сучасне образотворчого мистецтва Кіровоградщини)».

Презентація відбудеться в рамках громадського обговорення кандидатів на здобуття обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна. Кандидатура Л. Френчко висунута на здобуття премії колективом Кіровоградського обласного художнього музею. Презентація відбудеться у Кіровоградському обласному художньому музеї за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна (К. Маркса), 60.
Телефони для довідок: (0522) 249837, 223698.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool