Кіровоград: правоохоронця затримали на "гарячому"

Лютий 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1631 | Коментарі: 0

Прокуратурою спільно з працівниками міліції під час отримання 20 тис. грн. неправомірної вигоди затримано начальника одного з відділів ГУ Міндоходів України в Кіровоградській області.

Вказані кошти правоохоронець вимагав від підприємця за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності та зменшення розміру штрафних санкцій. При цьому, начальник відділу наголосив, що неправомірна вигода у розмірі 20 тис. грн. це лише 10% від штрафу, який, в разі відмови, загрожує підприємцеві.
Наразі, затриманому правоохоронцеві інкримінується вчинення злочину передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом прокуратури області та взято на контроль керівництвом наглядового відомства регіону.

Довідково: Стаття 368.
Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великих розмірах.
- карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool