Кіровоград: правоохоронці посилять заходи безпеки

Вересень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 вересня, у Кіровограді між футбольними клубами «Зірка» та «Динамо-2», інший – 20 вересня між командами Прем᾿єр-ліги «Олександрія»-«Карпати». У зв’язку з цим правоохоронці посилять заходи безпеки.

За попередніми даними, в обласному центрі на перегляд гри завітають близько 2,5 тисяч громадян, в Олександрії – майже 4 тисячі глядачів.
Охорону правопорядку під час проведення гри у Кіровограді забезпечуватимуть більше 90 працівників міліції, у районному центрі – понад 200 правоохоронців.
Працівники міліції нагадують громадянам про необхідність дотримання правил поведінки на стадіонах та звертаються до вболівальників з проханням бути толерантними, з повагою ставитися один до одного та не допускати порушень правопорядку.
У разі виявлення підозрілих предметів та про усі випадки протиправних дій повідомляйте за номером «102».

За матеріалами УГБ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool