Кіровоград: працівники міліції підбили підсумки роботи за десять місяців

Листопад 19, 2013 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

На колегії Управління МВС України в Кіровоградській області правоохоронці, зокрема, розглянули результати роботи у сфері протидії корупції, злочинності серед неповнолітніх, боротьби з незаконним обігом наркотиків та забезпечення безпеки руху на автошляхах області.

Так, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю упродовж десяти місяців поточного року виявили понад 120 кримінальних правопорушень за ознаками злочинів у сфері службової діяльності, у тому числі 15 – за ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) та 11 – за ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди).
Також викрито більше 200 кримінальних правопорушень, пов’язаних з посяганнями на бюджетні кошти, 15 – у сфері земельних відносин, 11 – у банківської діяльності та 4 – у сфері приватизації. Крім того, за матеріалами працівників ДСБЕЗ розпочато 29 проваджень з ознаками кримінальної корупції.
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю з початку року розпочато 9 кримінальних проваджень у сфері службової діяльності, 5 з яких з ознаками корупції, складено та направлено до суду 14 протоколів про корупційні правопорушення. У результаті 8 осіб оштрафовано, на розгляді перебуває ще 3 протоколи.
У сфері протидії «дитячій» злочинності працівники кримінальної міліції у справах дітей з початку року виявили та припинили 165 адміністративних правопорушень, скоєних неповнолітніми. Спільно з представниками служби у справах дітей провели понад 2000 рейдів, у ході яких виявили 315 дітей, що проживають у несприятливому середовищі, з якого 136 дітей було вилучено.
За результатами проведених перевірок більше 130 дорослих позбавлено батьківських прав. До притулку поміщено 54 дитини, до закладів охорони здоров’я – 62, повернуто до навчання – 4, повернуто в сім’ї – 16 дітей. За невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей майже 500 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП.
З початку року до органів внутрішніх справ надійшло 160 звернень про зникнення дітей, з яких 145 розшукали протягом доби. У подальшому місцезнаходження інших неповнолітніх також було встановлено.
У напрямку боротьби з незаконним обігом наркотиків за 10 місяців поточного року до відкрито кримінальні провадження за фактами понад 1130 таких кримінальних правопорушень. З них 486 пов’язані зі зберіганням наркотичних засобів чи психотропних речовин, 95 – зі збутом, 35 – факти посіву або вирощування снотворного маку чи конопель.
Із незаконного обігу вилучено понад 64 кілограми наркотичних засобів.
Із початку цього року працівники Державтоінспекції області під час нагляду за дорожнім рухом виявили та припинили понад 46,7 тисяч порушень правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху. З них, задокументовано більше 6,7 тисяч фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.
Вжиті заходи у сфері профілактики дорожньо-транспортного травматизму сприяли зменшенню автопригод з потерпілими. Кількість ДТП з постраждалими зменшилась на 6,4%, кількість травмованих – на 5,8%, кількість загиблих в ДТП осіб – на 10,3%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool