Кіровоград: працівники ДАІ відвідали дитячі садочки обласного центру

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Робота з дітьми – один з найважливіших напрямів діяльності Державтоінспекції Кіровоградщини.

Від того, настільки добре дітки знають і дотримуються Правил безпечної поведінки на дорозі, залежить їх життя та здоров’я. Навчити дітей правилам безпечної поведінки на дорозі та розуміти необхідність їх дотримання – головна мета роботи працівників ДАІ, спрямованої на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
Звичайно ж, до дитячого садочку малюки дістаються у супроводі дорослих, але починати навчати дітей дорожній грамоті потрібно вже у цьому віці, бо сьогоднішні дошкільнята – майбутні школярі. Тому прищеплювати культуру поведінки при рухові у громадському транспорті, на вулиці, у дворі, при переході проїзної частини необхідно з самого раннього дитинства. Саме тому сьогодні працівники ДАІ м. Кіровограда побували в гостях у вихованців дошкільних закладів обласного центру. Головна мета візиту – формування у малюків культури поведінки на дорозі, виховання покоління майбутніх законослухняних водіїв та пішоходів, зниження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Уроки безпеки включають в себе як пізнавальну, так і ігрову частини. Інспектори ДАІ подарували малечі книжечки, де на прикладі казкових героїв розповідаються повчальні історії щодо необхідності дотримання Правил дорожнього руху.
Хотілося б вірити, що в житті юних пішоходів не буде місця для печалі. Дотримуючись Правил дорожнього руху вони досягнуть великих життєвих вершин.
Зайвий раз хочеться нагадати батькам, учителям та водіям, що тільки разом ми зможемо відвернути біду від наших дітей. Нагадайте маленьким учасникам дорожнього руху основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до садочка чи школи. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool