Кіровоград: пожежа у багатоповерхівці по вул.Волкова

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 0

31 липня о 18:05 за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу квартири та двох сусідніх балконів у багатоповерхівці по вул.Волкова

Як з’ясувалося, на момент виникнення пожежі у квартирі перебувала 87-річна мати господарки. Через сильне задимлення пройти до вхідних дверей пенсіонерка не могла, а дочка саме була на роботі. Першими запах диму відчули сусіди, вони ж викликали рятувальників та почали вибивати двері у житлі. Таким чином 34-річний сусід зайшов всередину та вивів літню жінку назовні. Отруєння чадним газом або інших травмувань вона не зазнала. Потерпілу одразу ж оглянув психолог Управління ДСНС, стан її був доволі спокійним.
Тим часом, рятувальники державних пожежно-рятувальних частин №2 та 5 У ДСНС в області оперативно загасили пожежу. Всього на місце події залучалося 5 одиниць техніки та 15 чоловік особового складу. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool