Кіровоград: пожежа по вул.50 років Жовтня

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

5 жовтня о 14:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі п’ятиповерхівки по вул.50 років Жовтня.

На місце події у лічені хвилини прибули рятувальники державних пожежно-рятувальних частин №1 та 5. У ході розвідки з’ясувалося, що в одній з кімнат знаходиться 53-річний чоловік, син господарки. Рятувальники негайно винесли потерпілого на свіже повітря, тож його життю нічого не загрожувало. До гасіння пожежі залучалося 4 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу. Займання 8 м кв домашніх речей було ліквідоване о 16:11. Наразі встановлено орієнтовну причину пожежі – це необережність потерпілого з вогнем.
У ДСНС України у Кіровоградській області

5 жовтня о 14:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі п’ятиповерхівки по вул.50 років Жовтня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool