Кіровоград: поновлено роботу 6-го автобусного маршруту

Липень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

Із 24 липня у Кіровограді відновлено роботу автобусного маршруту №6. Як повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, таке рішення міська влада прийняла зважаючи на чисельні звернення мешканців міста та депутатів місцевих рад.

Головною метою впровадження маршруту №6 стане надійне транспортне забезпечення жителів 102 мікрорайону (вул. Героїв Сталінграда, Генерала Жадова, Космонавта Попова), мікрорайонів Лелеківка, Новомиколаївка та Бєляєва, відзначив Сергій Васильченко.
Маршрут № 6, який обслуговується автобусами класу “А” з’єднає вулицю Героїв Сталінграда з радгоспом «Тюльпан», і курсуватиме за затвердженою схемою: вул. Героїв Сталінграда, Генерала Жадова, Героїв Сталінграда, Космонавта Попова, Маршала Конєва, просп. Університетський, Правди, вул. Волкова, Академіка Корольова (у зворотному напрямку – вул. Шатила, Бєляєва), Жовтневої революції, пров. Училищний, вул. Медведєва, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, вул. Короленка, Московська, Радгосп «Тюльпан» (в обох напрямках).

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool