Кіровоград: Податкова - увага, «гаряча лінія»

Листопад 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повідомляє що протягом листопада 2013 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

- 15 листопада з 10.00 до 11.00 на тему: «Порядок обчислення і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі. Використання послуг електронного цифрового підпису. Легалізація доходів громадян», із першим заступником начальника Кіровоградської ОДПІ Лахманом Миколою Марковичем - 30-41-45.
- 22 листопада з 10.00 до 11.00 на тему: «Адміністрування податку на доходи фізичних осіб. Упередження фактів виплати заробітної плати «в конвертах». Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», з начальником управління доходів і зборів з фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Карлюгіною Наталею Миколаївною за телефоном - 33-01-09.
- 29 листопада з 10.00 до 11.00 на тему: «Електронні сервіси Міністерства доходів і зборів. Акредитований центр сертифікації ключів. Заходи з детінізації доходів та упередження фактів виплати заробітної плати «в конвертах», із заступником начальника Кіровоградської ОДПІ Холоденко Оленою Анатоліївною за телефоном –33-41-18.

Прес - служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool