Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Червень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1797 | Коментарі: 0

19 червня у Кіровограді за ініціативою працівників ТОВ «Кіровоградська Нафтова Компанія» була проведена акція протесту за свої права. Акція проводилася біля приміщення Кіровоградської обласної прокуратури.

Пікетувальники прийшли захистити права та інтереси підприємства у зв’язку з тим що не виконується рішення Апеляційного суду, щодо повернення у власність підприємства автотранспорту який належить ТОВ «Кіровоградська Нафтова Компанія».
Як стало відомо 8 травня 2015 року вищезазначене підприємство відвантажило два автомобіля з нафтопродуктами для фірми, яка знаходиться у місті Києві. В цей час підїхали правоохоронці, які затримали бензовози і арештували майно підприємства.
За словами представників підприємства, жодних документів чи рішення суду їм не надали. З того часу робота підприємства паралізована і цього місяця близько 120 людей можуть залишитись без зарплати, оскільки фірма нічого не заробила.
Gредставники ТОВ «Кіровоградська нафтова компанія» пройшли в приміщення Кіровоградської обласної прокуратури на прийом до заступника прокурора Кіровоградської області

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)


Вийшовши з прийому вони повідомили учасникам акції, що їм запропоновано написати скаргу до Прокуратури Кіровоградської області, після чого відбудеться прокурорська перевірка за даним фактом в рамках діючого законодавства. Представники ТОВ «Кіровоградська нафтова компанія» пообіцяли боротися разом за свої права та повернути собі свою власність.

Дмитро Бивалий, фото автора.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool