Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Червень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1840 | Коментарі: 0

19 червня у Кіровограді за ініціативою працівників ТОВ «Кіровоградська Нафтова Компанія» була проведена акція протесту за свої права. Акція проводилася біля приміщення Кіровоградської обласної прокуратури.

Пікетувальники прийшли захистити права та інтереси підприємства у зв’язку з тим що не виконується рішення Апеляційного суду, щодо повернення у власність підприємства автотранспорту який належить ТОВ «Кіровоградська Нафтова Компанія».
Як стало відомо 8 травня 2015 року вищезазначене підприємство відвантажило два автомобіля з нафтопродуктами для фірми, яка знаходиться у місті Києві. В цей час підїхали правоохоронці, які затримали бензовози і арештували майно підприємства.
За словами представників підприємства, жодних документів чи рішення суду їм не надали. З того часу робота підприємства паралізована і цього місяця близько 120 людей можуть залишитись без зарплати, оскільки фірма нічого не заробила.
Gредставники ТОВ «Кіровоградська нафтова компанія» пройшли в приміщення Кіровоградської обласної прокуратури на прийом до заступника прокурора Кіровоградської області

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)

Кіровоград: пікет обласної прокуратури (фото)


Вийшовши з прийому вони повідомили учасникам акції, що їм запропоновано написати скаргу до Прокуратури Кіровоградської області, після чого відбудеться прокурорська перевірка за даним фактом в рамках діючого законодавства. Представники ТОВ «Кіровоградська нафтова компанія» пообіцяли боротися разом за свої права та повернути собі свою власність.

Дмитро Бивалий, фото автора.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool