Кіровоград: під час відкритого діалогу

Лютий 07, 2014 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

У заході взяли участь начальник Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області П.І.Козін, начальник Головного оперативного відділу Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області О.С.Савченко та представники бізнесової ланки.

Зустріч була присвячена обговоренню проблемних питань, які виникають у суб’єктів господарювання під час провадження господарської діяльності щодо справляння податків, зборів, платежів (у сфері податкової, митної справи та справляння ЄСВ), а також питанням щодо результатів діяльності Кіровоградської ОДПІ та Стратегічного плану розвитку Міндоходів до 2018 року.
«Зрозуміло, що в податковій і митній сфері залишається ще чимало системних питань , які хвилюють бізнес і потребують вирішення. Ми не тільки знаємо про них, а й працюємо над їх вирішенням у тісній співпраці з громадськістю. Той якісний діалог , який сформувався у нас протягом минулого року, ми маємо намір всіляко розвивати і підтримувати, були, залишаємося і завжди будемо для бізнесу та громадян відкритим, зрозумілим і прогнозованим партнером » - підбиваючи підсумки зустрічі повідомив П. Козін.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool