Кіровоград: під час пожежі в п’ятиповерхівці врятовано 1 чоловіка та госпіталізовано немовля

Січень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

1 січня о 00:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у підвалі п’ятиповерхового житлового будинку по провулку Експериментальному в Кіровограді. На гасіння пожежі було залучено 5 одиниць техніки та 18 чоловік особового складу державного пожежно-рятувального загону №1 м.Кіровограда.

Під час розвідки встановлено, що у підвалі зайнялися старі домашні речі та сміття на площі 15 м кв. А в під’їзді закопчено стіни і стелю по всій площі під’їзду та прилеглих до нього квартир.
Внаслідок пожежі їдкий дим накопичився у під’їзді та проник у помешкання. Рятувальники обійшли квартири та перевірили наявність мешканців. З однієї з квартир вони вивели 33-річного чоловіка, який зазнав отруєння продуктами горіння та згодом був госпіталізований.
Також отруєння чадним газом зазнав малюк 2012 р.н., якого на місці події оглянули медики та госпіталізували до реанімації дитячої обласної лікарні. Наразі хлопчика у задовільному стані переведено з реанімації до кардіологічного відділення.
Рятувальники оперативно загасили займання, завдяки чому вогонь не розповсюдився на решту площі. Фахівцями встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Кіровоград: під час пожежі в п’ятиповерхівці врятовано 1 чоловіка та госпіталізовано немовля


ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool