Кіровоград: перевірка нелегальних таксистів (ФОТО)

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

Щомісячно працівники Державтоінспекції спільно з представниками Укртрансінспекції проводять спільні рейди по виявленню нелегальних перевізників.

Мета таких профілактичних заходів – безпека пасажирських перевезень та виявлення нелегальних перевізників, які не мають ліцензій по виду заняття господарською діяльністю. Завданнями таких спільних груп є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та аварійності серед водіїв пасажирського транспорту та посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни серед водіїв, котрі перевозять людей.
Минулого тижня працівники Державтоінспекції, спільно із співробітниками Укртрансінспекції, провели спільний профілактичний рейд, під час якого перевірили близько 15 одиниць транспортних засобів, що займаються перевезенням пасажирів. У ході нагляду за дорожнім рухом було виявлено та припинено 3 порушення водіями пасажирського транспорту правил дорожнього руху, відповідальність за скоєння яких передбачена ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не пред'явила для перевірки ліцензійну картку на транспортний засіб тощо) за порушення ст. 39 ЗУ «Про автомобільний транспорт» та інші.
Працівниками Укртрансінспекції було виявлено 4 правопорушення відповідальність за які передбачена ст. 164 КУпАП, а саме: заняття господарською діяльністю без відповідної на те ліцензії.
Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до водіїв з проханням не порушувати Правила дорожнього руху, дотримуватися правил перевезення пасажирів і пам’ятати, що найменша необережність може призвести до неочікуваних і трагічних наслідків. Не нехтуйте здоров’ям людей, які щодня довіряють вам своє життя!

Щомісячно працівники Державтоінспекції спільно з представниками Укртрансінспекції проводять спільні рейди по виявленню нелегальних перевізників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool