Кіровоград: пенсіонер із ножем накинувся на родича

Січень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України у результаті проведення слідчих дій затримали 65-річного місцевого жителя за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

До відділу міліції надійшло повідомлення жительки обласного центру про те, що її 28-річному родичу нанесено ножове поранення. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Попередньо встановлено, що ввечері між двома родичами, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виникла чергова сварка, що стала продовженням давнього конфлікту.
Під час з’ясування стосунків у хід пішов сувенірний ніж, колись подарований родині. У розпалі сутички старший із чоловіків ударив ним молодшого по спині. Внаслідок чого останній отримав травму у вигляді проникаючого ножового поранення попереку.
Потерпілого було госпіталізовано в одну із лікарень міста та прооперовано.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool