Кіровоград: освітян привітали з початком нового навчального року

Серпень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

26 серпня в Кіровоградській обласній філармонії відбулась пленарна частина наради педагогічних працівників міста «Про підсумки роботи освітянської галузі в 2014/2015навчальному році та завдання на новий 2015/2016 навчальний рік».

У нараді педагогічних працівників брали участь: секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Колодяжний, начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко, голова Кіровоградської організації міської профспілки працівників освіти і науки України, депутат міської ради Наталія Дзюба, голова Кіровоградської міської організації Вільної профспілки освіти і науки України Володимир Фундовний.

До початку наради діяла виставка методичної літератури «Книжковий вернісаж» фірм «Шкільний світ» та «Шкільний всесвіт».

На початку наради присутні вшанували пам”ять загиблих в зоні антитерористичної операції хвилиною мовчання.

Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Колодяжний та начальник управління освіти Лариса Костенко привітали освітян з початком нового 2015/2016 навчального року.

З аналізом досягнень освітянської галузі у 2014/2015 навчальному році виступила начальник управління освіти Костенко Л.Д. Виступ супроводжувався електронною презентацією «Про підсумки роботи освітянської галузі у 2014/2015 навчальному році та завдання на новий 2015/2016 навчальний рік».

За доброю традицією в освітянську сім’ю були прийняті молоді вчителі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool