Кіровоград: опалювальний сезон завершується

Березень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон в місті Кіровограді припиняється з моменту перевищення середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж вісім градусів тепла протягом трьох діб, але не пізніше 15 квітня 2013 року.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради. Як повідомив начальник Головного управління ЖКГ міської ради Олександр Хачатурян, відповідно до прийнятого рішення, дочірньому підприємству “Кіровоградтепло” товариства з обмеженою відповідальністю “Центр науково-технічних інновацій Української нафтогазової академії” та комунальному підприємству “Теплоенергетик” дозволяється припинити теплопостачання загальноосвітнім навчальним закладам з 30 березня 2013 року у зв’язку з початком шкільних канікул та недостатнім забезпеченням кошторисних призначень для оплати за теплопостачання. Виконком підтримав пропозицію депутата міської ради Павла Топчія не припиняти теплопостачання в дитячо – юнацьких спортивних школах та закладах позашкільної освіти, де діти будуть займатися впродовж шкільних канікул. Одночасно виконком доручив управлінню освіти, відділу фізичної культури та спорту в разі необхідності подовження опалювального періоду безпосередньо звертатись з листом до керівників теплопостачальних підприємств.

джерело

фото Ігоря Філіпенка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool