Кіровоград : Олександр Саінсус привітав дитячий колектив з перемогою

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 березня, міський голова Олександр Саінсус розпочав традиційну понеділкову нараду з керівниками виконавчих органів міської ради із привітання дитячого колективу – студії хореографічного мистецтва “Аеліта” з перемогою у Всеукраїнському конкурсі “Зіркофест”.

Зразковий кіровоградський колектив виборов І місце у номінації сучасна хореографія у змішаній віковій категорії, а також ІІ та ІІІ призові місця у інших вікових категоріях.
Олександр Саінсус вручив керівнику “Аеліти” Олександрі Ткаченко букет квітів і побажав їй і всьому дитячому колективу нових творчих успіхів.
Символічно, відзначив міський голова, що пермогу у престижному конкурсі студія “Аеліта” виборола в Рік дитячої творчості. Олександр Саінсус повідомив, що ним вже підписано розпорядження про заходи з відзначення у Кіровограді Року дитячої творчості і він очікує від керівників виконавчих органів неординарного підходу з їх організації і проведення.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool