Кіровоград: Олександр Саінсус окреслив основні напрямки роботи міської влади

Січень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Зокрема, міський голова наголосив на важливості продовження реалізації програми «Центральний регіон 2015» та Стратегії розвитку регіону до 2020 року. Також він звернув увагу на необхідності більш активної роботи над впровадженням проекту «Купуй кіровоградське!».

– Це – наші надходження до бюджету, за рахунок яких реалізуються важливі соціальні програми, це – підтримка місцевого товаровиробника, – зазначив Олександр Саінсус. – Тому всім підприємствам, малому та середньому бізнесу ми маємо дати «зелену вулицю» в їхньому розвитку.
Крім того, міський голова акцентував увагу керівників структурних підрозділів виконавчих органів влади на необхідності жорсткого контролю за використанням фінансових ресурсів, оскільки цей рік, за прогнозами фахівців, буде достатньо складним у фінансовому плані для регіонів.
Серед проектів, над якими працюватиме міська влада, Олександр Саінсус назвав будівництво заводу по переробці твердих побутових відходів (зараз з цього приводу ведуться переговори з Міжнародним банком розвитку), оптового ринку сільськогосподарської продукції, реконструкція арки на вулиці Орджонікідзе та інші.
Актуальними залишаються й питання реформування житлово-комунальної галузі та оптимізації мережі пасажирського транспорту – міський голова доручив своїм підлеглим активізувати роботу в цих напрямках. Також серед поставлених задач – ліквідація стихійної торгівлі, недопущення випадків самовільної забудови земельних ділянок, приведення до ладу парків та скверів міста й так далі.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool