Кіровоград: оголошується відбір кращих представників територіальної громади для занесення на міську Дошку пошани

Травень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради оголошує про відбір кращих представників територіальної громади міста Кіровограда для занесення на міську Дошку пошани відповідно до рішення виконкому Кіровоградської міської ради від 20 червня 2012 року № 541 «Про затвердження Положення про міську Дошку пошани».

Занесення на міську Дошку пошани є почесним засобом відзначення та заохочення кращих працівників та трудових колективів підприємств, установ і організацій міста усіх форм власності, які своєю працею внесли вагомий внесок в економічний, соціальний та культурний розвиток міста.
На міську Дошку пошани заносяться:
громадяни, які своєю сумлінною працею досягли вагомих результатів у відповідних галузях та сферах господарств міста, ведуть активну громадську діяльність, користуються загальною повагою і авторитетом серед жителів міста;
колективи підприємств, закладів, організацій міста за значні внески у справу соціально - економічного і культурного розвитку міста, збереження національно-культурної спадщини, розвиток фізичної культури та спорту, активну участь у вихованні підростаючого покоління тощо. Порядок висування претендентів на міську Дошку пошани
Клопотання суб’єктів висування про занесення на міську Дошку пошани за підписами керівника і голови профспілкового комітету підприємства, закладу, організації подаються на ім’я міського голови за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 133, а по номінаціях “Кращий працівник соціальної сфери”, “Кращий голова органу самоорганізації населення” – на ім’я голови районної у м. Кіровограді ради за адресами розташування виконавчих комітетів Кіровської та Ленінської районних у м. Кіровограді рад до 01 липня 2013 року.
До клопотання додаються:
для підприємств, закладів, установ - відомості про конкретні вагомі внески у справу соціально-економічного і культурного розвитку міста, збереження національно-культурної спадщини, розвиток фізичної культури та спорту, активну участь у вихованні підростаючого покоління тощо за минулий рік та І півріччя поточного року;
для працівника – характеристика, підписана керівником і головою профспілкового комітету, в якій зазначаються особисті біографічні дані, а також відзначається особистий внесок працівника у соціально-економічний розвиток міста за минулий рік та І півріччя поточного року, висвітлюється його громадська робота, а також копія паспорта (1 сторінка і сторінка з фото), копія трудової книжки (1 сторінка і сторінка із записом про останнє місце призначення) відповідно завірені, згода на обробку персональних даних.
Одночасно від одного суб’єкта висування для занесення на міську Дошку пошани може бути представлено не більше одного претендента.
Особи, що раніше були занесені на міську Дошку пошани, можуть висуватися повторно не раніше, ніж через два роки після попереднього занесення.
Не вважаються обґрунтованими клопотання про занесення на міську Дошку пошани осіб та колективів, які не мають конкретних і вагомих заслуг.
Документи, подані з порушенням терміну та інших вимог цього Положення, не розглядаються.
Відбір проводиться з 25 номінацій. В номінації визначається один переможець, а в номінаціях «Кращий працівник промисловості» та «Кращий трудовий колектив виробничої сфери» - по 2 переможці.
Механізм та критерії відбору для кожної номінації визначаються виконавчими органами міської ради та виконавчими комітетами Кіровської та Ленінської районних у м. Кіровограді рад.

Номінації
серед громадян:
кращий працівник промисловості (2 одиниці);
кращий підприємець;
кращий роботодавець;
кращий працівник житлово-комунальної галузі;
кращий працівник будівельної галузі;
кращий працівник сфери пасажирських перевезень;
кращий медичний працівник;
кращий вчитель;
кращий працівник соціальної сфери;
кращий працівник закладу позашкільної роботи;
кращий голова органу самоорганізації населення;
кращий спортсмен;
кращий тренер;
кращий діяч мистецтв;
юний талант року;
кращий студент;
взірець особистої мужності;

серед колективів:
кращий трудовий колектив виробничої сфери (2 одиниці);
кращий колектив сфери торгівлі та побутового обслуговування населення;
краще підприємство сфери пасажирських перевезень;
кращий загальноосвітній навчальний заклад;
кращий дошкільний навчальний заклад;
кращий медичний колектив;
кращий колектив закладу культури;
кращий спортивний колектив.

Рішення про занесення на міську Дошку пошани приймається виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool