Кіровоград: оголошується художній конкурс

Травень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградською обласною громадською організацією інвалідів «Народна академія творчості» запрошують дітей з обмеженими фізичними можливостями, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей, дітей воїнів АТО віком від 6 до 18 років взяти участь у конкурсі “Ми діти твої, Україно”.

Конкурс проводиться за номінаціями:
образотворче мистецтво (малюнок у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, фломастерами, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю);
декоративно-прикладне і народне мистецтво;
фото мистецтво.

Конкурс проводиться за двома віковими категоріями:
перша категорія – автори робіт віком від 6 до 12 років;
друга категорія - автори робіт віком від 13 до 18 років.

До розгляду приймаються роботи присвячені історії України, видатним особистостям, традиціям українського народу, природі, тощо.

Вимоги до конкурсних робіт:
розмір малюнків - формат А3, А4;
розмір фоторобіт – формат А4;
відповідність роботи темі конкурсу;
естетичне оформлення конкурсної роботи.
На кожній конкурсній роботі необхідно зазначити :
назву роботи, техніку виконання (українською мовою);
прізвище, ім’я та по батькові, вік автора конкурсної роботи, стать, пільгову категорію, місце навчання, творчі здобутки, адресу та телефон (українською мовою).

Конкурсні роботи подаються до 27 травня 2015 року у відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кім. 313. Телефон для довідок: (0522) 24 34 97, 095 03 73 660, 068 46 45 945.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool