Кіровоград: оголошено День жалоби

Липень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

У зв'язку із трагічною загибеллю 24 червня 2014 року в Донецькій області під час проведення антитерористичної операції військовослужбовців Кіровоградського гарнізону Волохова Олексія Олеговича та Кондакова Олександра Володимировича, з метою вшанування їх пам'яті, 5 липня 2014 року оголошено Днем жалоби.

Відповідно до розпорядження міського голови у цей день будуть приспущені Державні Прапори України на приміщеннях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста. На території міста відмінять розважально-концертні заходи та спортивні змагання.
5 липня 2014 року об 11.00 загиблих кіровоградці вшанують хвилиною мовчання. У зазначений час буде зупинено рух громадського та приватного транспорту, подаватимуться відповідні звукові сигнали.

Прощання з кіровоградськими воїнами – героями розпочнеться о 10.00 на Театральній площі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool