Кіровоград: Обласний зліт вчителів - це справжнє свято

Березень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

27 березня театр ім. М.Л. Кропивницького гостинно приймав педагогів з усієї області на щорічному зльоті молодих вчителів «Місія вчителя в освітянському просторі», що присвячений 95-й річниці з дня народження Василя Сухомлинського.

Чимало вітань на адресу молодих педагогів прозвучало від їхніх старших колег зі сцени театру, і від столичних посадовців від освіти у форматі телезвернення.
Привітав молодих спеціалістів-освітян і голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.
Голова облдержадміністрації наголосив, що і перед педагогами, і перед владою на місцях стоїть надважливе завдання, що стосується всебічного розвитку дитини, яке визначив Глава держави у своїх нових соціальних ініціативах "Діти – майбутнє України".
- З огляду на проголошені Президентом України нові соціальні ініціативи, де в центрі уваги – дитина, і перед педагогами, і перед владою постають архіважливі завдання, - зазначив Андрій Ніколаєнко.
Також голова облдержадміністрації запевнив, що обласна влада докладатиме максимум зусиль для забезпечення якісного освітнього процесу, для створення комфортних умов як для учнів, так і для вчителів, а завдання ж перед педагогами - не лише передавати знання своїм вихованцям, а й вчити їх людяності та щирості.
Обласний зліт вчителів – це справжнє свято. Урочисті промови і привітання від обласних посадовців змінювали розважальні номери від творчих колективів обласного центру, зокрема, народного хореографічного ансамблю «Пролісок», чоловічого вокального ансамблю «Соколи» Кіровоградського музичного училища, а також солістки академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» Кіровоградської обласної філармонії Тетяни Яковенко.
Не обійшлося і без нагород – подяки та грамоти від департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, а також від обласного комітету профспілки працівників освіти і науки отримали кращі молоді спеціалісти.
А завершилося урочисте відкриття 42-го зльоту молодих вчителів символічною передачею естафети педагогічного досвіду від досвідчених вчителів молодшим колегам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool