Кіровоград: обласне керівництво відвідало обласний госпіталь ветеранів війни (фото)

Травень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Вже традиційно, напередодні 9 Травня обласне керівництво на чолі з головою облдержадміністрації Андрієм Ніколаєнком відвідали обласний госпіталь ветеранів війни, щоб привітати ветеранів з прийдешнім святом Великої Перемоги, вислухати їхні проблеми та вручити святкові подарунки.

Очільник області завітав до палат, де особисто поспілкувався з ветеранами-фронтовиками. Вони щиро подякували обласному керівництву за відремонтовані комфортні палати, зручності, умови утримання і лікування у закладі, яких госпіталь донедавна не знав.
Нагадаємо, минулого року за рахунок позабюджетних коштів, за підтримки соціально відповідального бізнесу був проведений капітальний ремонт 63-х ветеранських палат у госпіталі ветеранів Великої Вітчизняної війни – на загальну суму близько 5 млн. грн.
Андрій Ніколаєнко відзначив, що закладом пишається, проте за його словами, тут ще є над чим працювати, і вже до 70-річчя Перемоги, як того вимагає Президент України, в обласному госпіталі для ветеранів виконають ІІ чергу ремонтних робіт.
В такому піднесеному настрої та довірливій атмосфері деякі пацієнти госпіталя звернулися до голови ОДА з особистими питаннями, вирішенню яких очільник області пообіцяв посприяти.
- Для мене велика честь знаходитися поряд з вами напередодні Дня Перемоги, який буде широко відзначатися по всій країні, і в тому числі на Кіровоградщині. Хочу висловити слова подяки всім ветеранам, які принесли перемогу нашій Батьківщині, також за те, що вони виховали декілька поколінь, які продовжують трудитися на благо країни. Низький уклін вам за те, що ви зробили, і за те, що робите. Зі святом, всього найкращого, а найголовніше - здоров'я, - зазначив Андрій Ніколаєнко, звертаючись до ветеранів.
Голова облдержадміністрації також привітав медичний персонал госпіталя з минулими і прийдешніми травневими святами, і разом зі спонсорами вручив медичному закладу сертифікат на сучасний діагностичний ком'ютерний томограф.
Головний лікар закладу Геннадій Сябренко висловив щиру подяку за такий цінний подарунок, і зазначив, що обласний госпіталь став третім в Україні, а тому – одним з найкращих, що отримав таке сучасне діагностичне обладнання.
Після офіційної частини в актовій залі госпіталя відбувся святковий концерт для ветеранів.

Вже традиційно, напередодні 9 Травня обласне керівництво на чолі з головою облдержадміністрації Андрієм Ніколаєнком відвідали обласний госпіталь ветеранів війни, щоб привітати ветеранів з прийдешнім святом Великої Перемоги, вислухати їхні проблеми та вручити святкові подарунки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool