Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

8 грудня о 14.30 у відділі мистецтв відбудеться музично-поетичний вечір присвячений творчості Володимира Висоцького. Факти з життя, спогади, вірші, пісні у виконанні студентів КДПУ ім.В.Вінниченка та багато цікавого очікує Вас в рамках заходу.

З 9 грудня у відділі абонемента буде оформлено книжкову виставку «Запитай – і тобі допоможуть» (до Дня прав людини). Представлена література допоможе підвищити розвиток правосвідомості та правової культури населення.

9 грудня о 12.45 працівники відділу мистецтв запрошують до участі в майстер-класі з виготовлення листівок та янголів-охоронців для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО. Захід відбудеться в рамках акції «Святий Миколай для військовослужбовців», що проводиться спільно з громадською ініціативою «Армія SOS».
9 грудня о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть зустріч-бесіду «Знання і повага прав людини – шлях до взаєморозуміння» спільно з Кіровоградським міським управлінням юстиції. Під час заходу учасники зможуть підвищити та розширити свої знання щодо прав людини, їх повноцінного застосування та захисту.

10 грудня о 12.00 та 11 грудня о 15.30 працівники відділу популяризації книги проведуть брейн–ринг «Право в нашому житті». Брейн-ринг – це відома гра, в основі якої лежить змагання, де стартом є складне цікаве запитання, а фінішем – правильна відповідь. Необхідно зуміти швидко зреагувати, адже час прийняття рішення обмежений. А учасниками її стануть команди студентів Кіровоградського Економіко-правового коледжу та Кіровоградського Інституту комерції, які можливо через декілька років стануть на стражі закону.

З 11 грудня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Зима прийшла – свята привела», присвячена циклу зимових свят. На виставці будуть представлені розробки новорічних сценаріїв, книги про виготовлення новорічних прикрас та подарунків. Також тут можна буде знайти поради, щодо відзначення свят та святкового прикрашання осель.

З 11 грудня у відділі абонемента буде розгорнуто книжкову викладку літератури «Ті, що відвернули Армагедон», присвячену Дню ліквідатора аварії на ЧАЄС. Ця біда торкнулася сотень тисяч українців - ліквідаторів, переселенців, дітей та дорослих. На виставці будуть представлені матеріали про аварію на ЧАЕС, героїзм учасників ліквідації та наслідки цієї екологічної катастрофи для всього світу.
14 грудня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу усі любителі мистецтва handmade поринуть у підготовку до Нового року в рамках майстер-класу «Новорічна листівка в техніці скрапбукінг». Новий Рік – це особливе свято, яке потребує особливих подарунків. Листівка у вигляді символу наступного року, виготовлена власноруч, стане чудовим сюрпризом для рідних та близьких.
Для роботи Вам знадобляться:
- 2 аркуші кольорового паперу (чорний колір – обов’язково, інший колір – на вибір);
- 1 пара штучних очей;
- кольорова стрічка;
- клей-олівець;
- ножиці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool