Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Липень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

З понеділка по четвер, з 10.00 до 14.00 на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки, діє літня читальна зала під відкритим небом «Книга під сонцем».

В рамках літньої читальної зали цього тижня:
20 липня буде оформлено книжкову виставку «Кіровоградщина туристична» та проведено міні-вікторину на виялення знань мешканців міста про рідний Кіровоград;
21 липня на відвідувачів чекає оформлена довідкова література – різноманітні словники та енциклопедії. Наймолодші користувачі зможуть побавитися на дитячому майданчику;
22 липня буде оформлено книжкову виставку «Станція читайликів» - література для сімейного читання. Малювання крейдою на асфальті не залижить байдужими наших найменьших користувачів;
23 липня для відвідувачів буде оформлено книжкову виставку «Літнє асорті» та на Вас чекає інтелектуальна гра «Тоталізатор»;

З 20 липня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Літнє асорті». Презентована література, посібники з малювання, стануть у пригоді, як дорослим, так і наймолодшим читачам. Відвідувачі зможуть погортати книжки з малювання фентезі, різних героїв казок, малювання пальчиками та інші.
З 20 липня у відділі сприяння технічній творчості молоді буде оформлено книжкову виставку «Перегук віків: творець української держави», присвячену 420-тій річниці від дня народження Б. Хмельницького, що розкриє усю велич великої постаті України.
З 21 липня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Я хочу собою возвеличити українське», присвячену 135-річчю від дня народження В. Винниченка. Запрошуємо читачів завітати у відділ абонементу для ближчого знайомства з цією непересічною особистістю – письменником, громадським діячем Володимиром Винниченком.
З 23 липня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Візьми книгу з полиці. Економіка для всіх». На виставці будуть представлені навчальні посібники призначені для студентів, аспірантів, викладачів, науковців, тощо.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool