Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Липень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

З понеділка по четвер, з 10.00 до 14.00 на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки, діє літня читальна зала під відкритим небом «Книга під сонцем».

В рамках літньої читальної зали цього тижня:
6 липня для відвідувачів буде оформлено книжкову виставку «Українська мова – модна і сучасна» та проведено майстер-клас «Малювання пальчиковими фарбами»;
7 липня усі бажаючі зможуть переглянути книжкову виставку «Комікси – девятий вид мистецтва» та позмагатися в інтелектуальні настільні ігри;
8 липня буде оформлено книжкову виставку «Високе вишиване мистецтво». Долучитися до творчої роботи користувачі зможуть під час флеш-арту «Вишиванка для бібліотеки». Спільними зусиллями створимо пано – «Я люблю свою бібліотеку»;
9 липня усі, хто полюбляє читати, зможуть погортати сторінки книжкової виставки «Читаємо разом» та стати учасниками гри-вікторини «Сторінками улюблених книг».

З 6 липня відділ популяризації книги презентує книжкову виставку «Знайомтесь: журнали для дозвілля». Свій вільний кожен проводить так, як йому подобається. Якщо ж ви не уявляєте свого дозвілля без цікавого читання, то до Вашої уваги буде представлена велика кількість захопливих та пізнавальних журналів.

Також продовжують працювати книжкові виставки «Архітектура рідного міста (відділ мистецтв), «Золотий вік вітрил» (відділ СТТМ).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool