Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Квітень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

27 квітня о 13.00 відбудеться заключна гра сезону «Мафія». За цей час було проведено 8 різних за емоційним станом та дрес-кодом ігор. Усі вони пройшли весело, цікаво, корисно й пізнавально. Тож запрошуємо на останню детективну гру.

З 28 квітня у відділ абонементу буде оформлено книжкову виставку «Знайомтесь – література Європи: Польща та Чехія». Література цих країн багата та різноманітна. Усі, хто переглянуть виставку, познайомляться не лише з історією становлення литератури, але й з творами видатних письменників цих країн - Адама Міцкевича, Януша Вишневського, Чеслава Мілоша, Франца Кафки, Ярослава Гашека та інших.

30 квітня працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть черговий захід із циклу «Незламність духу в творчості». Цього разу відбудеться зустріч з Оксаною Андрієнко, майстринею, яка виготовляє м’які іграшки. Ще навчаючись у спеціалізованій гімназії для дітей з вадами зору у м.Харкові, пані Оксана захопилась м’якою іграшкою. Незважаючи на проблеми з зором, Оксана Андрієнко веде активне життя: керує гуртком, пише сценарії до свят, бере участь в семінарах і тренінгах й з радістю погодилась прийти в гості до нашої бібліотеки.

30 квітня об 11.30 працівники відділу мистецтв проведуть тренінг «Толерантність, як основа людських взаємин». Кожна людина мусить взаємодіяти із представниками інших культур. На жаль, дух нетерпимості, ворожості до іншої культури, способу життя, інакших вірувань, переконань, звичок завжди існував та існує надалі. Учасники тренінгу удосконалять вміння толерантного спілкування під час завдань та вправ тренінгу.

30 квітня о 14.30 працівники відділу абонементу проведуть урок мужності «Герої не вмирають!». Ще рік тому ніхто з них й уявити не міг, що буде добровольцем на передовій. Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів… Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ. Саме про героїзм простих українських хлопців – справжніх герої України і йтиме мова під час заходу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool