Кіровоград: наймолодший фотограф міста відкриє виставку

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

9 грудня 2014 р. о 13 год. В ОУНБ ім. Д. Чижевського у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться чергова презентація фотовиставки Глєба Цуканова “Дорожні замальовки” із серії “Відкриваючи Україну”

Цього разу дорога юного мандрівника пролягла цікавими місцями Київської, Одеської, Миколаївської, Кіровоградської областей.

На виставці представлено 42 світлини, які Глєб зробив влітку і восени цього року. Серед фотографій — портрети, пейзажі, анімалістичний жанр. Спілкування з природою, з людьми, що проживають в різних куточках нашої країни, спонукає до пошуку прекрасного в повсякденні. Автор фотовиставки, а це вже шоста в його доробку, ділиться своїми спостереженнями з відвідувачами бібліотеки і знову відкриває для себе і для нас Україну.

Тож запрошуємо усіх бажаючих відвідати цю експозицію, яка діятиме протягом місяця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool