Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 17 грудня

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 390 заяв і повідомлень громадян, з них 52 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Вільшанського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 46-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий житель проник до нежилого домоволодіння жінки, звідки викрав ковдру, кілька килимів, покривал та скатерті, 8 постільних комплектів та інше майно. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції виявили за місцем проживання 32-річного раніше судимого жителя кілька пляшок різного об’єму частково наповнені рідиною із різким запахом розчинника та алюмінієвий посуд для виготовлення наркотичних речовин. Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Онуфріївського райвідділу міліції звернувся 38-річний житель одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що 25-річний раніше судимий місцевий житель викрав з території двору потерпілого велосипед. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні каретою швидкої доставлено 35-річну місцеву жительку з непроникаючим ножовим пораненням грудної клітини та рваною раною вуха. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій наніс під час сімейної сварки 49-річний раніше судимий родич. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool