Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 5 серпня

Серпень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 442 заяви і повідомлення громадян, з них 81 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського райвідділу міліції звернулася 24-річна жителька одного з сіл району, яка повідомила, що напередодні 31-річний односельчанин разом зі своїм 26- річним братом під час сварки нанесли їй тілесні ушкодження у вигляді синців. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час відпрацювання території одного з сіл району в рамках оперативно-профілактичних заходів «Мак - 2014» на присадибній ділянці 62-річної місцевої жительки виявили 92 рослини, зовні схожі на коноплі. Виявлене вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції за місцем проживання 34-річного світловодчанина виявили три пакунки з речовиною, зовні схожою на марихуану, загальною вагою близько 200 гр. виявлене вилучено та направлено на дослідження. Інформацію до внесено Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool