Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 4 серпня

Серпень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 1025 заяв і повідомлень громадян, з них 139 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку майна від 55-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено 33-річний місцевий житель разом зі своїм 31-річним товаришем, зламавши замок на вхідних дверях, проникли до помешкання потерпілої, звідки викрали телевізор. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
До Онуфріївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку майна звернувся 68-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що двоє односельчан, 50 та 52 років, розбили скло та проникли до будинку потерпілого, звідки викрали піч, дверцята, колісники та металеву трубу довжиною 2,5 м. працівники міліції з’ясовують обставини пригоди.
До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 50-річний кіровоградець. Чоловік повідомив, що вночі невідома особа, підібравши ключ, викрала з його автомобіля барсетку з документами. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівник міліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє жителів обласного центру, 27 та 25 років, у яких вилучено викрадені речі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool