Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 31 січня

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 253 заяви і повідомлення громадян, з них 33 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 54-річної місцевої жительки про крадіжку з її приватного магазину. Попередньо встановлено, що 31-річний непрацюючий раніше судимий житель одного з сіл району через вікно поник до приміщення торгівельного закладу, звідки викрав товари на суму понад 190 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції на одній з вулиць обласного центру помітили підозрілого чоловіка. Під час проведення особистого огляду у 55-річного раніше судимого місцевого жителя правоохоронці виявили 18 набоїв калібру 7,62 мл. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Новоархангельського райвідділу міліції звернувся 43-річний житель одного з сіл району, директор приватного підприємства. Попередньо встановлено, що 42-річний житель районного центру восени минулого року викрав з одного з приміщень підприємства п’ять металевих труб довжиною 2 та 4 метри. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool