Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 січня

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 260 заяв і повідомлень громадян, з них 34 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення 37-річного жителя сусідньої регіону про крадіжку з будинку в обласному центрі. Попередньо встановлено, що 33-річний кіровоградець викрав з помешкання шість чавунних батарей, дві металевих труби та 5 квадратних метрів кахельної плитки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції виявили у 27-річного місцевого жителя, що перебував у стані сп’яніння на зупинці громадського транспорту, поліетиленовий пакет з подрібненою рослинною речовиною, схожою на марихуану, вагою близько 240 грамів. Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool