Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 3 лютого

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 673 заяви і повідомлення громадян, з них 92 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Гайворонського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу з непроникаючим ножовим пораненням грудної клітини доставлено 54-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав під час розпиття спиртних напоїв з 22-річним односельчанином. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції виявили та вилучили у кишені верхнього одягу 20-річного жителя одного з населених пунктів паперовий згорток з подрібненою речовиною, схожою на рослини коноплі, вагою близько 50 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 42-річному місцевому жителю. Попередньо встановлено, що між чоловіком та його 36-річною родичкою відбулася сварка під час розпиття спиртних напоїв. У результаті потерпілий отримав травму у вигляді проникаючого ножового поранення з пошкодженням одного з внутрішніх органів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у ході огляду за письмовою згодою господаря домоволодіння 36-річного раніше судимого місцевого жителя виявили два шприци та склянку з рідиною, схожою на опій, загальним об’ємом близько 30 мл. Вилучене направили на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool