Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 25 лютого

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 358 заяв і повідомлень громадян, з них 59 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції з заявою про крадіжку звернулася 68-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що після візиту до будинку 35-річного знайомого жінка виявила зникнення банківської картки, з якої у подальшому було знято кошти у сумі 700 гривень. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Вільшанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою голови за допомогою звернувся 74-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження чоловіку завдав 50-річний житель одного з сіл, ударивши потерпілого палицею. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від працівників охорони одного з супермаркетів про крадіжку. Попередньо встановлено, що 27-річний місцевий житель, не розрахувавшись, проніс повз касу пляшку алкогольного напою вартістю понад 160 гривень. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Із заявою про крадіжку до Олександрійського райвідділу міліції звернулася 34-річна жителька одного з сіл. Жінка повідомила, що 23-річний знайомий під час перебування у неї в гостях викрав ноутбук. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool