Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 14 лютого

Лютий 14, 2014 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 346 заяв і повідомлень громадян, з них 44 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся 36-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 31-річний раніше судимий житель районного центру відкрито заволодів його мобільним телефоном. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Телефон вилучено.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку кабелю. Попередньо встановлено, що 34-річний житель районного центру викрав з даху одного з будинків 12 метрів дроту. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови за допомогою звернулася 27-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження жінці спричинив 35-річний колишній родич. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool