Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 13 лютого

Лютий 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 310 заяв і повідомлень громадян, з них 47 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшла заява про крадіжку від 28-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що 37-річний раніше судимий житель одного з населених пунктів викрав велосипед жінки, який вона залишила без нагляду на подвір’ї навчального закладу. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі велосипед вилучено.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції на одній з вулиць міста виявили у 25-річного місцевого жителя шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом 3,5 мл. А у 31-річного жителя обласного центру правоохоронці виявили та вилучили шприц з 2 мл подібної речовини. Крім того, працівники Світловодського міського відділу міліції у ході складання протоколу стосовно 36-річного місцевого жителя за фактом адмінправопорушення виявили у чоловіка шприц з рідиною, схожою на опій, об’ємом 0,5 мл. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час проведення огляду за згодою господаря домоволодіння 45-річного жителя одного з сіл району виявили у будинку 45 набоїв калібру 5,6 мм, які чоловік зберігав без передбаченого законом дозволу. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool