Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 11 серпня

Серпень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 1162 заяви і повідомлення громадян, з них 157 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про вчинення кримінального правопорушення звернулася 35-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 25-річний родич потерпілої скоїв крадіжку ноутбука з дачного будиночка. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції в ході проведення досудового розслідування кримінального провадження встановили, що 35-річний житель обласного центру, попередньо скоївши крадіжку кредитної картки кіровоградця, зняв з неї гроші у сумі близько 420 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою звернулася 54-річна жителька міста Олександрія, яка повідомила про крадіжку. Попередньо встановлено, що 31-річний родич потерпілої скоїв крадіжку телевізора іноземного виробництва з її будинку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Працівники Світловодського міського відділу міліції у 33-річного місцевого жителя виявили медичний шприць, в якому було близько 1 мл розчину опію ацетильованого. А у 18-річного кіровоградця працівники Кіровоградського міського відділу міліції виявили згорток з речовиною рослинного походження вагою близько 5 гр.
Наркотичні засоби направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool