Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 10 лютого

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 856 заяв і повідомлень громадян, з них 117 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення 51-річного місцевого жителя про пограбування. Потерпілий розповів, що на одній з вулиць районного центру невідомий чоловік зірвав з його плеча сумку, в якій знаходилися гроші у сумі 250 гривень, банківські картки та інші особисті речі. Працівники міліції «за гарячими слідами» затримали зловмисника. Ним виявився 27-річний непрацюючий раніше судимий житель одного з сіл. У кишені грабіжника правоохоронці вилучили викрадені кошти. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції у ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 31-річного жителя одного з населених пунктів виявили та вилучили суху речовину рослинного походження, схожу на коноплю, вагою близько 300 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберіганні наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з травмами у вигляді переломів кісток руки та забоєм щелепи за допомогою звернувся 26-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що потерпілий отримав тілесні ушкодження від 28-річного жителя обласного центру поблизу одного з кафе. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції під час проведення досудового розслідування встановили, що 25-річний непрацюючий раніше судимий житель одного з сіл району викрав металеву трубу та телевізійну антену з двору домоволодіння місцевої жительки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool