Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 14 серпня

Серпень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 462 заяв і повідомлень громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя про те, що 20-річний родич наніс йому травму у вигляді різаної рани руки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку на території колишнього підприємства. Попередньо встановлено, що двоє місцевих жителів, 29 та 54 років, здійснювали демонтаж металевих конструкцій. З місця події вилучено понад 200 кг металобрухту. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції звернувся 62-річний місцевий житель, який повідомив, що 49-річний житель районного центру викрав з його дачного будинку велосипед та інше майно. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Устинівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернувся 27-річного місцевого жителя про пограбування. Попередньо встановлено, що 56-річний житель одного з сіл у районному центрі в приміщенні магазину відкрито заволодів ноутбуком. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool