Кіровоград: надзвичайні події з 29 по 30 вересня

Вересень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM.NET»  повідомили у прес-службы Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

29 вересня - м. Олександрія, с. Звенигородка, вул. Сосновий бір, відкрита територія: виникла пожежа 40 м2 сухої трави та сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Кіровоградський р-н, Іваноблагодатненська с/р, відкрита територія: виникла пожежа 3 га поживних залишків кукурудзи на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Кіровоградський р-н, Соколівська с/р: виникла пожежа 12 м2 безгосподарчої споруди на території садового товариства «Геолог». Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Кировоград: ведун дал советы горожанам (ФОТО)

Добровеличківський р-н, с. Дружелюбівка: виникла пожежа 4 га поживних залишків кукурудзи на полі. Причина пожежі встановлюється.
Олександрійський р-н, с. Ясинуватка: виникла пожежа 10 м2 підлоги та сміття в безгосподарчій споруді. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Петрівський р-н, с. Чечеліївка: виникла пожежа 0,2 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по відкриванню вхідних дверей.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по транспортуванню хворого з надмірною вагою до машини швидкої допомоги.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу мешканцю багатоповерхівки по відкриванню балконних дверей.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерев з проїжджих частин вулиці Московської та кільцевої дороги Бобринецького напрямку. Таку ж допомогу надано підрозділом ДПРЧ-18 у м. Знам’янка.
м. Кіровоград: рятувальниками ДПРЧ-2 та ДПРЧ-4 надано допомогу по відкриванню вхідних дверей квартир за трьома адресами в місті.
м. Кіровоград, пл. Б. Хмельницького: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по закріпленню опори рекламного щита.

30 вересня - Олександрійський р-н, с. Вільний Посад: виникла пожежа 150 м2 сухої трави та чагарників на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool