Кіровоград: надзвичайні події з 24 по 26 травня 2013 року

Травень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

24 травня у с. Хмельове Маловисківського району необережне поводження з вогнем господаря при спалюванні сміття призвело до пожежі 18 м2 покрівлі сараю в його домоволодінні. Врятовано житловий будинок.
У с. Рівне Новоукраїнського району рятувальники спиляли та прибрали дерево, що впало на покрівлю житлового будинку місцевої жительки.
У м.Кіровограді впродовж доби виникло декілька надзвичайних подій. Внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа 7 м2 покрівлі житлового будинку по вулиці Багратіона. На території садового товариства «50 років Жовтня» рятувальники ліквідували пожежу 12 м2 дачного будинку, власник якого встановлюється. Причина пожежі та збиток, завданий нею, також встановлюються. Крім того, працівники пожежно-рятувальної служби міста допомогли пенсіонерці, яка проживає по вулиці Пацаєва, потрапити до власної квартири – відкрили двері, та дістали з каналізаційного люку собаку на прохання мешканців вулиці Маршала Конєва. Також підрозділом державної пожежно-рятувальної частини надано допомогу комунальним службам міста по відкачці води з водойми для створення належних умов по обслуговуванню системи переливу.
25 травня у м. Кіровограді у гаражному кооперативі по вулиці 2-ій Залізничній внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа автомобіля «OPEL KADET».
У с. Розсохуватка Маловисківського району виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди та 500 кг соломи на території приватного домоволодіння. Причину надзвичайної події з’ясовують фахівці. Врятовано літню кухню.
У містах Кіровограді та Світловодську надано допомогу двом громадянам по відкриванню дверей їх квартир. Також у м. Кіровограді та у м. Долинській рятувальники спиляли та прибрали дерева, які загрожували падінням на тротуар та дах житлового будинку.
26 травня на території дачного кооперативу КООП «Ятрань» (Соколівська сільська рада Кіровоградського району) виникла пожежа 42 м2 покрівлі дачного будинку. Причина пожежі та збиток, завданий нею, встановлюються.
У м. Кіровограді по вулиці Московській 40-річний водій автомобіля «ГАЗ 3110» не впорався з керуванням, у результаті чого автомобіль перекинувся та вдарився в електроопору. Загинула 37-річна пасажирка авто, а також зазнали травм водій та та інша пасажирка. Працівники аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області залучались для надання допомоги працівникам ДАІ по вилученню тіла загиблої жінки з автомобіля.
27 травня у м.Кіровограді рятувальники надали допомогу місцевій жительці по відкриванню дверей її квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool