Кіровоград: надзвичайні події з 16 по 17 травня 2013 року

Травень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

У м. Кіровограді о 16:20 внаслідок пориву труби водопостачання діаметром 150 мм по вулиці Волкова без водопостачання залишились 14 дев’ятиповерхових, 9 п'ятиповерхових житлових будинків, ЗОШ №8 та ДНЗ №71. О 19:00 аварійною бригадою КВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» водопостачання відновлене у повному обсязі.
У смт Компаніївка виявлено 2 артилерійські снаряди та 1 авіабомбу часів Великої вітчизняної війни. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 17 травня 2013 року.
В смт Новоархангельск підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №31 надано допомогу місцевій жительці по відкачці дощових вод з погреба на території її домоволодіння.
У містах Кіровограді та Світловодську рятувальники допомогли власникам відкрити двері їх квартир.
 

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool