Кіровоград: надзвичайні події з 14 по 15 травня 2013 року.

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

14 травня у м.Кіровограді внаслідок ускладнення погодних умов виникло чотири надзвичайні події: падіння дерева на проїжджу частину на розі вулиць Тарковського-Гоголя, підтоплення присадибної ділянки у провулку Кільцевому, внаслідок скупчення дощових вод на проїжджій частині по вулиці Бєляєва сталося підтоплення магазину «Екотехніка», який розташований у підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку та аварійна зупинка 4-х автомобілів, дощовими водами підтопило підвальне приміщення житлової девятиповерхівки по вулиці Попова.
З метою попередження виникнення надзвичайних подій у місцях можливого підтоплення - на мостах по вулицях Кірова, В. Перспективній, Острівській та Жовтневої Революції – чергували рятувальники та 4 одиниці техніки.
Всього до ліквідації негоди залучались 48 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки пожежно-рятувальної служби міста.
У с. Карбівка Добровеличківського району внаслідок попадання блискавки виникла пожежа 3 м2 покрівлі житлового будинку.
У смт Олександрівка рятувальники допомогли власнику відкрити двері квартири.
У м.Кіровограді (с.Нове) рятувальники дістали собаку з каналізаційного люку.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool