Кіровоград: Надзвичайні події по області з 12 по 15 липня

Липень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

12 липня у Кіровограді по вул. Героїв Сталінграда та по пров.Косокутному виникли пожежі сміття на відкритій території, загальною площею 33 м кв. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
У Світловодську на р.Дніпро внаслідок необережного поводження на воді загинув 71-річний чоловік, тіло якого водолазами державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області вилучено з водойми. Обставини загибелі встановлюються.
13 липня у Світловодську надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
14 липня у с. Гнатівка Добровеличківського району виникла пожежа 20 м2 сінника з сіном. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії виникла пожежа 2 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем, винна особа встановлюється.
У Кіровограді по вул.Волкова виникла пожежа 0.5 м2 дерев’яних вхідних дверей квартири на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У смт Новгородка виникла пожежа 9 м2 сінника, 500 кг сіна та 4 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Рятувальники запобігли поширенню пожежі на житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул.Галушкіна виникла пожежа 15 м2 домашніх речей та 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool